

Over Samenspraak Tine Eyssen
Samenspraak, geleid door Tine Eyssen, biedt professionele psychotherapie voor volwassenen, jongeren en kinderen. Wij onderscheiden ons door een holistische aanpak, waarbij gesprekstherapie, coaching en unieke spelgerichte therapie met therapiehonden worden gecombineerd. Deze multidisciplinaire benadering focust niet enkel op symptoombestrijding, maar streeft naar diepgaande, fundamentele verandering en persoonlijke groei. Of je nu op zoek bent naar individuele therapie, relatietherapie of ondersteuning als professional, Samenspraak biedt een warme en veilige omgeving, op maat van jouw specifieke behoeften.
Diensten van Samenspraak Tine Eyssen
- Relatietherapie
- Individuele therapie
- Gezinstherapie
- Individuele relatietherapie
- Relatietherapie voor koppels
- Communicatietherapie voor koppels
Veelgestelde vragen over Samenspraak Tine Eyssen
Waarom zou ik kiezen voor Samenspraak?
Bij Samenspraak staan we open voor een diepgaande, fundamentele verandering, in plaats van alleen symptomen te bestrijden. We richten ons op het ontdekken van jouw innerlijke kracht, met behulp van gesprekstherapie, coaching en therapiehonden. Mijn ruime ervaring in de hulpverlening zorgt voor een op maat gemaakte aanpak, afgestemd op jouw specifieke behoeften.
Hoe lang duurt het voordat ik een afspraak kan maken?
De wachttijd is maximaal 5 weken.
Ben ik verplicht om therapiehonden mee te nemen?
Nee, je kunt sessies zonder therapiehonden boeken. Als je bang bent van honden, zullen ze veilig in hun omheinde speeltuintje blijven.
Kan ik iemand meebrengen naar de sessie?
Dat is afhankelijk van je leeftijd en situatie. Volwassenen en jongeren (vanaf 12 jaar) kunnen zelf beslissen of ze iemand meebrengen. Voor kinderen tot 12 jaar is een ouder of zorgfiguur tijdens de eerste sessie aanwezig.
Kan ik mijn eigen hond meebrengen?
Ja, je eigen hond is welkom tijdens een sessie. Meld dit me vooraf, zodat ik mijn therapiehonden op een rustige plek kan plaatsen.
Wat als ik de weg niet kan vinden?
Bel me op. Ik neem op of bel je terug na mijn sessie en leid je telefonisch naar de locatie.
Wat als ik bang ben van honden?
Je kunt sessies zonder therapiehonden boeken. De honden blijven veilig in hun omheinde speeltuintje.
Waarom is therapie nodig?
Soms wachten we te lang met therapie, waardoor zorgen zich kunnen opstapelen. Een therapeut kan je niet alleen bij concrete problemen helpen, maar ook ondersteunen in persoonlijke groei en het vinden van praktische handvatten, zelfs als de oorzaken niet direct duidelijk zijn.
Wordt mijn huisarts op de hoogte gebracht van mijn therapiesessies?
We bespreken samen met welke personen of hulpverleners samenwerking belangrijk is.
What our clients say
Based on 1 reviews
10